Koen Ketelaars

 

Reserveren kun je HIER

Kaarten kopen kun je aan de kassa of in de voorverkoop bij Kantoor- en boekhandel Peter Swaanen of Café Gouden Carolus in Hilvarenbeek.

 

Tot volgende week!

 

 

Openluchttoneel Hilvarenbeek keert deze keer met de voorstelling ‘de grote ommekeer en weer terug’ terug naar de binnenplaats van he gemeentehuis in Hilvarenbeek.

Kaarten kunnen gereserveerd worden op deze site: reserveer of koop je in de voorverkoop bij kantoor- en boekhandel Peter Swaanen en cafe Gouden Carolus.

16-17-18 juni om 21:00 uur
19 juni om 14:00 uur

Welkom!

 

 

 

De nieuwe voorstelling van Openluchttoneel op de Binnenplaats van het gemeentehuis.

De Grote ommekeer en weer terug.
Idee en regie: Mark van Amelsvoort

Macht hebben en er geen misbruik van maken, dat is pas beschaving!

In een pittoresk dorpje in een mooi land waar de zon vaak schijnt en waar het goed wonen is, gaat het leven al enige tijd niet vanzelf. Het dorp wil maar één ding; een onbezorgd leven. Daar hebben ze recht op! Wie de macht heeft, heeft de controle. Dus de macht grijpen is de enige oplossing. Maar wat als de controle wegvalt? Macht zonder controle maakt gek. Daar weten ze in dit o-zo-gezellige-dorpje inmiddels alles van…

Synopsis

Twee families in een dorp leven gebroederlijk samen. Ze hebben elkaar nodig, maar kunnen elkaar niet uitstaan. Toch hebben ze één gezamenlijk doel: leven zonder geldzorgen. Als ze besluiten om zich af te splitsen en als zelfstandig koninkrijk door te gaan, hopen ze van alle ellende af te zijn. Wat ze nog niet weten, is dat de ellende dan pas begint…

Macht is het recht van de sterke, rechtvaardigheid zijn belang;
Zijn kinderen kan men beter een goed geweten nalaten dan geld.

- Plato -

De speeldata zijn: 16-17-18 juni om 21:00 uur en 19 juni om 14:00 uur.

 

 

Een leger vol liefde in reprise

Begin juni heeft het Hilvarenbeekse Openluchttoneel met groot succes het stuk “Een leger vol liefde” gespeeld. De reacties waren overweldigend. “Het beste en leukste openluchtspel van de laatste jaren”, tekenden we uit de monden van toeschouwers op. Met name het publiek dat voor de vrijdagavond had gereserveerd was dan ook zeer teleurgesteld dat de voorstelling die avond vanwege het slechte weer niet door kon gaan. Dat alles bij elkaar is reden voor Cultureel Centrum  Elckerlyc om het oorspronkelijke buitenstuk nog één keer, maar dan dus binnen, op 12 september in haar programmering op te nemen.

 

 

Het stuk is geschreven en geregisseerd door Koen Ketelaars. Zelf zegt hij daarover: “Het is een hilarisch, absurd stuk waarin van alles gebeurt….misschien zelfs wel te veel. Maar in elk geval was het de bedoeling dat het een avond ongecompliceerd genieten zou worden. Gelet op de reacties hebben we die doelstelling bij de eerste drie voorstellingen alleszins gehaald.”

De afgelopen jaren heeft Koen al meerdere malen voor de Beekse Stichting Openluchttoneel een stuk geschreven en ook tekende hij ook al meerdere malen met succes voor de regie. Zo’n 25 acteurs en actrices zorgen voor een avond met liefde, aantrekking, mannen en lust, vrouwen en afwijzing, chaos, flaneren, een tonic… een schrijver die maar wat schrijft… en… Job is zijn zus kwijt en belandt in een absurd hilarisch verhaal waarvan niemand weet wat het einde zal zijn… want dat bepaalt de kijker…

Degenen die het stuk al gezien hebben zullen deze beschrijving ongetwijfeld herkennen en voor degenen die de voorstellingen gemist hebben dus een nog één kans om naar de reprise te gaan kijken. Zaterdagavond 12 september in Elckerlyc. De voorverkoop is inmiddels gestart via: www.elckerlyc.nu

 

Reserveer hier je kaarten: KAARTEN

 

 

Let op!

De ingang voor de voorstelling “Een leger vol Liefde”  is aan de Papenstraat (Papenstraat 96)

Tot donderdag! Vrijdag! Zaterdag! Zondag!

Aanvang: 21:00 uur (Zondag aanvang 14:00uur)

 

Nog twee weken en dan beginnen we!

foto: Marco van den Hout

Een Leger vol Liefde.
Liefde, liefde, liefde, aantrekking, mannen en lust, vrouwen en afwijzing, chaos, flaneren, een tonic… een schrijver die maar wat schrijft… en… Job is zijn zus kwijt en belandt in een absurd hilarisch verhaal waarvan niemand weet wat het einde zal zijn… Want dat bepaalt de kijker…

Foto: Marco van den Hout

Spel:
Feiko Nooyens, Michiel van der Sanden, Sjors Heezemans, Wick Wojtas, Marco van den Hout, Jan-Willem Verhoeven, Heleen Geenen, Nelinca Verseijl, Femke Blankenstein, Jose Verhoeven, Marlies Pover,  Judith Hagenberg, Natasja van Elderen- van Hoek, Myra van Boxel-de Kort, Monique Taillie, Silke Beertema, Cornelien Prinsen, Marieke Haans, Brigitte IJpelaar, Ilze van Dongen, Robin Langeberg, Lieselotte Nooyens, Linda de Kruif en Wilton Sluiters.

Foto: Marco van den Hout

Kaarten kun je reserveren op deze site of al kopen bij kantoor- boekhandel Peter Swaanen of bij cafe de Gouden Carolus, Hilvarenbeek.

De voorstelling is op 4-5-6 juni om 21:00 uur en 7 juni om 14:00 uur.

Welkom!

 

 

 

 

So you think you know it all?!
… Prove it!

Hoe slim is jouw team???


Stichting Openluchttoneel Hilvarenbeek organiseert een pubquiz!

Deze pubquiz vindt plaats in Hilvarenbeek op zaterdagavond 11 april 2015. Aanvang is 20.30 uur. In de Gouden Carolus laten we onze hersenen kraken, spitsen we onze oren en turen we naar plaatjes. Dit alles voor het beste resultaat, leuke prijzen en de eerste plaats natuurlijk!

Inschrijven kan ter plekke voor aanvang van de quiz.

Een team bestaat uit maximaal 5 personen, maar je mag zoveel mensen meenemen als je wilt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Per deelnemer vragen wij EUR 5,= inschrijfgeld.

De opbrengsten van deze pubquiz gaan naar Stichting Openluchttoneel Hilvarenbeek. Iedereen die ons een warm hart toedraagt is dus van harte welkom om mee te doen.

Het belooft een spannende kennistest te worden. En een goede gelegenheid om kennis te maken met Stichting Openluchttoneel Hilvarenbeek

 

Tot 11 april!

 

 

 

 

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor de nieuwe voorstelling van Openluchttoneel Hilvarenbeek.

Een leger vol liefde

Reserveren doe je HIER

Donderdag 4 juni 21:00 uur
Vrijdag 5 juni 21:00 uur
Zaterdag 6 juni 21:00 uur
Zondag 7 juni 14:00 uur

 

Agenda

<<jun 2018>>
MDWDVZZ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Twitter