Mijn naam is Silke,
al meer dan 20 jaar woonachtig in Hilvarenbeek. Van die 20 jaar doe ik al iets meer dan de helft van de tijd aan amateurtoneel. Eerst bij Spons, later ook projecten in Hilvarenbeek, Goirle en Alphen. Ik zit bijvoorbeeld ook bij toneelgroep Nieuw Leven in Goirle dat kindertheater maakt. Dit is mijn vierde keer dat ik meespeel bij het Openlucht. Veel verschillende rollen, maar vaak met een komische noot erin. Naast het spelen help ik ook vaak mee achter de schermen. Ik ben regie-assistent geweest, assistent van de productieleiding, heb sponsoren geregeld, pr-meisje. Bij deze productie ben ik, naast het spelen, ook verantwoordelijk voor de rekwisieten. Erg lastig, maar leuk om te doen. Want waar haal je drie kinderwagens te voorschijn? Liefst in dezelfde kleur, enz……

In het stuk Katharina Katharina en het ganzenbord heb ik verschillende rollen. Naast het koor ben ik één van de dochters en ook één van de vriendinnen. Allebei erg komische rollen waar ik van geniet om te spelen.
De repetities gaan goed, maar het kan altijd beter. Zelf ben ik altijd erg slecht in mijn tekst leren, daar heb ik echt moeite mee. Maar het spelen zelf, dat is geen probleem!
Als ik de verhalen en uitleg van onze regisseur Mark zo hoor, gaat het er allemaal geweldig uit zien. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het decor en de aankleding. Het wordt weer een geweldig toneelstuk!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agenda
<<jun 2018>>
MDWDVZZ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Twitter