Hoi,
Ik ben Feiko Nooyens.
Ik word binnenkort 15 en ik doe dit jaar voor de eerste keer mee met het Openluchttheater in Hilvarenbeek.
Ik ga ook elke vrijdagavond naar de toneelles van Pulz gegeven door Koen Ketelaars.

Ik doe dit al bijna 5 jaar en ik vind het heel leuk om toneel te spelen met vrienden en er ook bij te leren. Meestal treden we drie keer per jaar op. Ik heb rollen gespeeld zoals; nieuwslezer, Raspoetin, schilder, ongelukkige echtgenoot en nog veel meer maffe types. Bij Openluchttheater, een toneelvereniging met voornamelijk volwassenen, speel ik samen met mijn goede vriend Wick een omroeper. Deze omroepers hebben het niet allemaal op een rijtje en halen dus allerlei streken uit. Voor mij is dit een leuke uitdaging en het is ook pas de tweede keer dat ik met volwassenen speel. Ik heb ook meegedaan met de musical Enkele Reis, waar veel volwassenen in meespeelden, maar daar zaten ook jongeren van mijn leeftijd bij.

 


Bij Openlucht ben ik samen met Wick de enige onder de 18 jaar. Gelukkig brengt dat geen problemen of ongemak met zich mee. Het maakt niet uit hoe oud je bent, je kan gewoon meedoen. De repetities die op donderdagavond plaatsvinden zijn leuk om bij te zijn, er valt genoeg te doen en als er een moment is dat je even niet in de scène zit, kun je je tekst leren of zelfs naar de bar gaan die in hetzelfde gebouw zit. De groep bestaat uit ongeveer 20 man en er valt altijd wel met iemand te praten of te lachen. Samen zullen we het voor elkaar krijgen een fantastische voorstelling neer te zetten… in de openlucht natuurlijk!

 

One Response to Even voorstellen… Feiko Nooijens

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agenda
<<jun 2018>>
MDWDVZZ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Twitter