Ik ben moeder. Moeder van Katharina Katharina in t stuk en van Iris, Mees en Okkie voor t echt. In t echt zie ik sowieso veel kinderen omdat ik in t onderwijs werk. Gelukkig heb ik in t echt lieve én lastige kinderen en is dat Katharina Katharina dat ook. Ik kan dus lekker ‘dicht bij mezelf blijven’  . Omdat ik ook veel van Italië houdt, ( het eten, de mannen, het weer, op vakantie) in het echte leven en in het stuk, kost het me bijna geen moeite om de vader van Katharina Katharina te laten staan…. Dat doe ik dan wel alleen in het toneelstuk.

Van zorgzame verpleegster vorig jaar naar overspelige moeder dit jaar (in t stuk natuurlijk!). Je zou t kunnen zien als een upgrade. Kan. Je zou t ook compleet tegenovergesteld kunnen bekijken. Hoe je t ook bekijkt het is van alle kanten hilarisch. Iedere donderdagavond voel ik me lichtelijk schuldig naar Mark, omdat hij werkelijk wat te stellen heeft met ons, met mij, met de vader, de moeder, de gek, de prins, Edje T en de gansjes. ‘T komt vast goed. Toch? Jawel…

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agenda
<<jun 2018>>
MDWDVZZ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Twitter