Hallo, ik ben Jan-Willem Verhoeven, 34 jaar, leraar van groep 7 op basisschool de Wichelroede in Udenhout.
Sinds vorig jaar speel ik mee met Openluchttoneel.
Ik heb dit vorig jaar met erg veel plezier gedaan met een leuke groep mensen en daarom wilde ik dit jaar weer heel graag meedoen. Vorig jaar speelde ik de ideale schoonzoon die er met de jongste dochter vandoor ging.


Dit jaar speel ik de prins, de Italiaan en nog een aantal kleine rolletjes. Katharina Katharina is een leuk stuk wat best veel aan je verbeelding over laat en dat maakt het zo interessant om straks naar te kijken.
Onze regisseur Mark van Amersfoort neemt ons op een heel prettige manier mee in zijn verbeelding en haalt het beste uit de spelers. Dat maakt het zo leuk om te doen. Naast Openluchttoneel heb ik een aantal keer voor Koenk in een productie gespeeld, op een ander level, maar ook erg leuk! Ik hoop dat deze productie mij net zo veel plezier laat beleven als die van vorig jaar!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agenda
<<jun 2018>>
MDWDVZZ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Twitter