Ik ben Femke, ik kom uit Goirle en speel ongeveer vanaf mijn 15de amateurtoneel.

Dit doe ik vooral in Goirle en Hilvarenbeek. Het is voor mij de 3de keer dat ik met openlucht Hilvarenbeek meespeel.
Een hele gezellige groep waar je je snel thuis voelt. Deze keer mag ik de rol van Katharina Katharina spelen wat ook gelijk de grootste rol is en die hebben ze mij dus gewoon gegeven…. Leuk! Genieten! Genieten, dat doe ik als ik op het podium sta. Ik vind het echt iets heel moois om samen met anderen een stuk neer te zetten waar het publiek van kan genieten. Dit maal is het een hilarisch stuk wat leuk is voor het hele gezin.


De repetities zijn natuurlijk wel serieus maar met dit stuk is het niet altijd makkelijk om dat te blijven… Beetje bij beetje vallen alle puzzelstukjes op hun plek en kunnen wij het verhaal zelf ook steeds meer volgen… haha… want dat is soms nog wel lastig bij dit stuk als je allemaal losse scenes repeteert.
Als alles straks bij elkaar komt gaat het helemaal goed komen en hoop ik, dat u als publiek er een mooie voorstelling aan zal beleven! Ik heb er zin in!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agenda
<<jun 2018>>
MDWDVZZ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Twitter