Hoi!

Ik ben Bregje Timmermans en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als orthopedagoog binnen de gehandicaptenzorg. Dit is de eerste keer dat ik mee doe met het openlucht toneel. Ik heb eerder wel in andere producties gespeeld (zoals valse liefde en enkele reis), maar nog ooit eerder bij het openlucht toneel. Ik wist van te voren dus niet goed wat ik kon verwachten, maar de eerste indrukken zijn zeker positief. Het is een gezellige groep mensen, die samen een mooi product willen maken.
In het stuk heb ik verschillende rollen, waardoor ik veel moet schakelen. Zo speel ik een vriendin, meisje links en een vrouw die van wanten weet. De repetities verlopen voorspoedig, maar zijn soms iets te gezellig waardoor de aandacht verslapt. Dan hebben we natuurlijk onze regisseur Mark, die ons wijst op de aandacht en concentratie. Het is super fijn dat hij deze uitdaging met ons aan wil gaan! We gaan er samen iets moois van maken. Kom dus allemaal kijken naar Katharina Katharina in het Ganzenbord op 26 t/m 29 juni en laat je meevoeren in de wereld van de dobbelstenen, ganzenleverpaté, een oranje jurk met gouden letters en de gouden tand!
Tot dan!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agenda
<<jun 2018>>
MDWDVZZ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Twitter