Nog twee weken en dan beginnen we!

foto: Marco van den Hout

Een Leger vol Liefde.
Liefde, liefde, liefde, aantrekking, mannen en lust, vrouwen en afwijzing, chaos, flaneren, een tonic… een schrijver die maar wat schrijft… en… Job is zijn zus kwijt en belandt in een absurd hilarisch verhaal waarvan niemand weet wat het einde zal zijn… Want dat bepaalt de kijker…

Foto: Marco van den Hout

Spel:
Feiko Nooyens, Michiel van der Sanden, Sjors Heezemans, Wick Wojtas, Marco van den Hout, Jan-Willem Verhoeven, Heleen Geenen, Nelinca Verseijl, Femke Blankenstein, Jose Verhoeven, Marlies Pover,  Judith Hagenberg, Natasja van Elderen- van Hoek, Myra van Boxel-de Kort, Monique Taillie, Silke Beertema, Cornelien Prinsen, Marieke Haans, Brigitte IJpelaar, Ilze van Dongen, Robin Langeberg, Lieselotte Nooyens, Linda de Kruif en Wilton Sluiters.

Foto: Marco van den Hout

Kaarten kun je reserveren op deze site of al kopen bij kantoor- boekhandel Peter Swaanen of bij cafe de Gouden Carolus, Hilvarenbeek.

De voorstelling is op 4-5-6 juni om 21:00 uur en 7 juni om 14:00 uur.

Welkom!

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agenda
<<mei 2018>>
MDWDVZZ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Twitter