Een leger vol liefde in reprise

Begin juni heeft het Hilvarenbeekse Openluchttoneel met groot succes het stuk “Een leger vol liefde” gespeeld. De reacties waren overweldigend. “Het beste en leukste openluchtspel van de laatste jaren”, tekenden we uit de monden van toeschouwers op. Met name het publiek dat voor de vrijdagavond had gereserveerd was dan ook zeer teleurgesteld dat de voorstelling die avond vanwege het slechte weer niet door kon gaan. Dat alles bij elkaar is reden voor Cultureel Centrum  Elckerlyc om het oorspronkelijke buitenstuk nog één keer, maar dan dus binnen, op 12 september in haar programmering op te nemen.

 

 

Het stuk is geschreven en geregisseerd door Koen Ketelaars. Zelf zegt hij daarover: “Het is een hilarisch, absurd stuk waarin van alles gebeurt….misschien zelfs wel te veel. Maar in elk geval was het de bedoeling dat het een avond ongecompliceerd genieten zou worden. Gelet op de reacties hebben we die doelstelling bij de eerste drie voorstellingen alleszins gehaald.”

De afgelopen jaren heeft Koen al meerdere malen voor de Beekse Stichting Openluchttoneel een stuk geschreven en ook tekende hij ook al meerdere malen met succes voor de regie. Zo’n 25 acteurs en actrices zorgen voor een avond met liefde, aantrekking, mannen en lust, vrouwen en afwijzing, chaos, flaneren, een tonic… een schrijver die maar wat schrijft… en… Job is zijn zus kwijt en belandt in een absurd hilarisch verhaal waarvan niemand weet wat het einde zal zijn… want dat bepaalt de kijker…

Degenen die het stuk al gezien hebben zullen deze beschrijving ongetwijfeld herkennen en voor degenen die de voorstellingen gemist hebben dus een nog één kans om naar de reprise te gaan kijken. Zaterdagavond 12 september in Elckerlyc. De voorverkoop is inmiddels gestart via: www.elckerlyc.nu

 

Reserveer hier je kaarten: KAARTEN

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agenda
<<jun 2018>>
MDWDVZZ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Twitter