De nieuwe voorstelling van Openluchttoneel op de Binnenplaats van het gemeentehuis.

De Grote ommekeer en weer terug.
Idee en regie: Mark van Amelsvoort

Macht hebben en er geen misbruik van maken, dat is pas beschaving!

In een pittoresk dorpje in een mooi land waar de zon vaak schijnt en waar het goed wonen is, gaat het leven al enige tijd niet vanzelf. Het dorp wil maar één ding; een onbezorgd leven. Daar hebben ze recht op! Wie de macht heeft, heeft de controle. Dus de macht grijpen is de enige oplossing. Maar wat als de controle wegvalt? Macht zonder controle maakt gek. Daar weten ze in dit o-zo-gezellige-dorpje inmiddels alles van…

Synopsis

Twee families in een dorp leven gebroederlijk samen. Ze hebben elkaar nodig, maar kunnen elkaar niet uitstaan. Toch hebben ze één gezamenlijk doel: leven zonder geldzorgen. Als ze besluiten om zich af te splitsen en als zelfstandig koninkrijk door te gaan, hopen ze van alle ellende af te zijn. Wat ze nog niet weten, is dat de ellende dan pas begint…

Macht is het recht van de sterke, rechtvaardigheid zijn belang;
Zijn kinderen kan men beter een goed geweten nalaten dan geld.

- Plato -

De speeldata zijn: 16-17-18 juni om 21:00 uur en 19 juni om 14:00 uur.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agenda
<<jun 2018>>
MDWDVZZ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Twitter